nog 3 weken spannend!!! - Reisverslag uit Wilbertoord, Nederland van lia tienen - WaarBenJij.nu nog 3 weken spannend!!! - Reisverslag uit Wilbertoord, Nederland van lia tienen - WaarBenJij.nu

nog 3 weken spannend!!!

Door: lia

Blijf op de hoogte en volg lia

30 Mei 2005 | Nederland, Wilbertoord

hallo iedereen,

nog 3 weken en dan is het zover.....het meeste is nu vort geregeld en ik heb er kei veel zin in al wordt het nu toch ook allemaal erg spannend.

zaterdag werd ik 20 en ik heb veel nuttige dingen voor mijn reisje!! ik moet nu nog naar school voor een laatste toets en mijn leerdoelen op te stellen,dan de koffer pakken en dan is alles klaar geloof ik. gelukkig maar want het was echt veel geregel vorige week dacht ik dat er geen einde aankwam maar na 2 dagen rondbellen, mailen en brieven sturen was het dan toch eindelijk voor elkaar.

ps iedereen bedankt voor de leuke verjaardag!!
groetjes lia

• 04 Juni 2005 - 07:41

Mama:

hoi lia
    leuke site
    ja ja lia word spannend he
    knap hoor alle toetsen in een keer gehaald nu nog even een weekend weg dan nog dan nog twee werken en in pakken
    veel plezier en sucses met de laatste voorbereidig
    doi mama

• 05 Juni 2005 - 12:05

Tom:

hep je er zin in lia en vind je het spanend ik hep
    een pakje.
    beloof je dat je dan elke
    een keer zal schijven.
    groetjes tom

• 06 Juni 2005 - 16:47

Marjan:

Hello sister!!!

Eindelijk kom ik dan een kijkje nemen op je site, werd wel tijd, hé?! Ik was het al veel eerder van plan, maar telkens kwam het er niet van, schandalig hé? Hopelijk kun je het mij vergeven voordat je naar Amerika gaat?
    Ik vind de site erg leuk geworden en een heel goed idee, kunnen we met z'n allen jou avontuurlijke verhalen lezen.
    Nu komt het echt dichtbij, nog maar 2 weken en dan gaat de reis beginnen. Ik vind het echt super leuk voor je en hoop dat het een hele mooie ervaring gaat worden.
    Succes met de laatste voorbereidingen en als ik je nog ergens mee kan helpen, weet je mij te vinden...
    Doeg, Marjan