hallo dan hier is mijn reisdagboek
Door: lia
Blijf op de hoogte en volg lia
23 April 2005 | Nederland, Wilbertoord
leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn reisdagboek. ik zal hierin voordat ik naar de verenigde staten ga al dingen schrijven over mijn voorbereidingen.
en als ik daar ben dan kun je alle verhalen lezen over het summer camp en de dingen die ik daar ga doen.
ik weet nu dat ik echt geplaatst ben dus 23 juni ben ik in new york. het camp waar ik geplaatst ben is daar dicht in de buurt. het is een camp van gehandicapten. iedere week komt er een nieuwe groep zorgvragers uit amerika die ik ga begeleiden daar.
ik heb er mega veel zin in en vind het erg spannend. maar ik hou jullie op de hoogte. ik vind het leuk om als ik in de verenigde staten zit ook wat van jullie te horen dus berichtjes zijn altijd welkom!!!!
veel liefs groetjes lia
23 April 2005 - 17:06
Inge:
Lia,
Heel veel succes en veel plezier, ik hoor en zie het wel van je.
xxxx inge -
25 April 2005 - 13:12
Ilse:
hey meissie,
echt super voor je dat je bent uitgekozen! we gaan nog wel voordat je gaat al het stappen die we die maanden missen, alvast inhalen hè?!
liefs,
Ilse -
25 April 2005 - 13:59
Rick Raaijmakers Buur Jongen:
hallo ik ben blij dat je naar ameerik!!!!!!!!!!!
gaat lia
groetjes rick raaijmakers -
25 April 2005 - 14:09
Tom:
Als je naar new york gaat en je men pakje open maakt dan moet je me elke dag srijven plies groetjes tom en heel veel pluzier in new york -
27 April 2005 - 07:58
Mark V/d Aa:
he lia,
heel veel plezier en succes in amerika dat je het naar je zin hebt ik zal aan je denken kus mark -
27 April 2005 - 16:59
Anja:
Lia heel veel plezier en we zullen je missen.
heel veel groetjes en
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
familieraaijmakers. -
29 April 2005 - 18:05
Ellen:
hey lia via deze weg alvast heeeel veel plezier en natuurlijk heel veel succes. tegen die tijd doe ik het allemaal wel persoonlijk enzo. vind het kei leuk dat ik op deze manier straks jou belevenissen kan volgen. doei doei
kus ellen -
04 Mei 2005 - 20:57
Therese:
Hooooi
Leuke site hoor!
Ik ben dus je mede landgenoot in het kamp.
Heel veel plezier he strax in Amerika en nog heel veel succes met alles regelen voor ons vertrek!
Nog maals heel erg bedankt voor alle hulp die je me geeft bij de voorbereiding!
We msnen nog!!
Groetjes Therese -
03 Juli 2005 - 11:16
Roel:
ha die Lia
even een kort typie
ik dacht bij mee zelf even een typie met lia maken.
want we kunnen nu niet even bij praten hoe het gaat daarom zit ik hier me kapot te zweten hebben gisteren zitten partie pannen met jos agnes jullie toos en de rest van het zooitje was erg luuk en laat geworden
vandaag komt de rest van de fam op de koffie ben morgen vrij om rick uit te gaan zwaaien want die gaat op school kamp
vanmiddagkomt rob ook nog op de koffie hebben we afgesprooken toen ik woensdagachter de comp zat te kaartenen heb ik even met rob zitten m.s.men ja ja ik!al valt dat type niet zo meeheb bijna mij vinger gekneust daarom ga ik nu stoppen wens jou heel veel succes met je werk en probeer elke week een typie met je te maken . groetjes en veeeeeel liefs van roellie en fam tot het volgende typie.**********